Back to All Events

Meditativ Yoga i Idylliske Molivos


Mindful TriYoga på Lesbos 11. til 18. Juli - 2019
( 2 uger 4. til 18. juli )

Har du også et ønske om mere Energi, Ro og en Krop der er rar at være I ?
Så tag med Yoga instruktør Simon Jespersen, på en dybt afstressende og ressource opbyggende Yogaferie i de skønnest tænkelige omgivelser ved havet.

" Jeg kan varmt anbefale Simons yogakursus på Lesbos.
Jeg havde en meget udbytterig uge i 2016 og kom hjem med friske kræfter
og en mere smidig krop"

Jens Bengtson
 

Beskrivelse
I den maleriske by Molivos ved det Ægæiske hav, skal vi, udover at holde ferie, lave rolig, dynamisk dybtvirkende TriYoga. Med Yogaen samtidig træne dyder som nærvær, flow, accept, at lytte og mærke efter - kvaliteter de fleste glemmer i en travl hverdag.

Kombinationen af solens stråler, lyden af havet, byens hjertelige atmosfære og den gode mad tillagt effekten af den meditative yoga, muliggør oplevelsen af ro og velvære på et dybere plan.

Byen Molivos
Den idylliske middelalderby rummer både liv og ro, og emmer af venlighed, med sine krogede gader, karakteristiske stenhuse, små butikker, fine restauranter, den lille fiskerhavn, stranden ved foden af byen og ikke mindst de gæstfrie Grækere.
Læs mere om Molivos her

Konceptet
Centralt i byen ligger den karismatiske og naturligt nedkølede Yogahal. Her mødes vi morgen og eftermiddag til undervisning, resten af dagen er til fri disposition, ligesom der er indlagt en ren feriedag med tid til at restituere.

Med god tradition og mulighed for fælles udflugter, strandture og middage, og på den anden side behovet for at dyrke en indadvendt rejse og effekten af Yogaen, er du fri til selv at finde balancen mellem ene tid og socialt liv.

Indkvartering
Kursister bor på hyggelige, ofte familiedrevne pensionater og hoteller rundt i byen. Alle i gåafstand til Yogahallen. Uanset om du ønsker havet eller Yogahallen som nabo, eget køkken, at bo med andre kursister, eget hus, lejlighed, pool eller at bo autentisk Græsk, kan det lade sig gøre.

Yoga formen
Tilgangen kan beskrives som ’Mindfulness i bevægelse’, stilen kaldes TriYoga, en unik og flow orienteret form for Hatha Yoga, der på samme tid er både rolig og dynamisk. Her er præstation og asen og masen, erstattet af en accepterende tilgang, hvor vi flytter på grænserne i kroppens eget tempo, med meditation, åndedræt, nærværstræning og arbejdet med energi som centrale elementer. Men tag ikke fejl – det dybe åndedræt, nærværet i bevægelserne og det bevidste energiarbejde, har en stærkt positiv effekt på både et fysisk, energimæssigt, følelsesmæssigt, mentalt og personligt/spirituelt niveau.
Læs mere om TriYoga her

Niveau
En grundig indføring i TriYoga basisøvelser vil finde sted de første dage, hvorfra vi roligt bygger på, med støt stigende sværhedsgrader og længere flows. Hver session rummer gentagelser, men også nyt. På kurserne er der god erfaring med at rumme alt fra totalt begyndere til yogaundervisere, hvor en række hjælpemidler muliggør at øvelserne kan differentieres, så alle kan være med, uanset alder, kropsbygning og erfaring.

Hvad kan jeg forvente af ugen ?
Hen af ugen vil du opleve større kropslig frihed, og du vil blive rustet til at flyde mellem øvelserne. I kortere eller længere tid vil du opleve den ro og ’selvforglemmelse’ der kendetegner oplevelsen af flow. Det faktum at vi uden dagligdagens forstyrrelser og stress, hver dag kan fortsætte Yoga-arbejdet hvor vi slap, flytter mere end de fleste kan forestille sig. Læg dertil effekten af solen, glade menneskers påvirkning, byens særlige atmosfære og lyden af havet, og så har du opskriften på hvorfor alle forlader øen med en stærkere og blødere krop, nogle smertefri og mange med ny visdom, inspiration og værktøjer til at genvinde retning og balance i livet derhjemme.

Ekstra fordybelse med 2 uger
For dem der har lyst til ekstra fordybelse er det igen muligt at booke 14 dage. Det øger naturligvis langtidseffekten, niveauet af afstresning og velvære.

Personlig udvikling
Kursets udgangspunkt er arbejdet med krop og åndedræt.
Kroppens visdom kan samtidig være et oplagt udgangspunkt for et arbejde med følelsesmæssige eller mentale problemstillinger. Refleksion, meditation, universel visdom og Yogafilosofi vil derfor i nogen grad også indgå i undervisningen. Ligesom med Yogaøvelserne, styrer du selv hvor dybt du vil gå ind i disse emner.

Underviser på Kurset
Simon er en erfaren, internationalt certificeret Yoga instruktør, med en rolig og tillidsvækkende stemme og god sans for timing samt elevernes formåen og velbefindende. Han er medstifter af TriYogaKbh og er kommet på Lesbos flere gange årligt siden 2006 ... Læs mere om Simon her

"Til stadighed oplever jeg nye dimensioner i Simons formidling af yogaen, som er båret af indsigt og ro - og med en fin sans for nærvær i rummet, der giver det skønneste flow"
Anne Windfeldt
Flere anmeldelser her

Rejsen
Rejsen til øen vælger du selv, men kurset passer perfekt med Spies flyveren fra København Torsdag kl. 07:55. eller Ålborg afgang 15:50 samme dag. Københavnerflyet matcher desuden en komfortabel minibus der på en god time, tager os over den smukke ø til Molivos. Hjemme torsdag ugen efter 15:25. Rejsende til Ålborg hjemme 00:05. Rutefly fra Billund og København over Athen også en mulighed, kombineret med fly eller den smukke færgetur.

Fly og hotel købes adskilt fra kurset, men jeg hjælper gerne med vejledning og booking. Tøv ikke med at kontakte mig med spørgsmål, eller hvis jeg skal sende min personlige liste over anbefalelsesværdige pensionater og hoteller.

Priser
1 uge i alt : fra 7100,- (Yoga, fly, hotel + bus)
2 uger i alt : fra 10.050,- (kr. 500 i rabat på andet yogakursus)
Yoga kurset : 1 uge = 2500,- / 2 uger = 4500,- (betales adskilt)
Fly + hotel mellem 3500,- og 7400,- afhængig af hotel valg og tidspunkt for booking.
Bussen til & fra Lufthavnen 40€/300,-kr.

Booking af Rejsen
Rejsen booker du selv hos Spies. Du kan vælge pakkerejse eller blot fly kombineret med et lokalt hotel eller pensionat. Fx. delt dobbeltværelse fra 900,- pr uge. Enkeltværelse fra 1300,-.

Tilmelding, Betaling & Spørgsmål
Giv mig et ring +45 26182670 eller send en mail til simon@triyogakbh.dk hvis du er nysgerrig og inden du booker billet, da der er et begrænset antal pladser.
Depositum kr 1000,- sikrer dig en plads på kurset.(ikke refunder bart).
Restbeløbet bedes indbetalt senest en måned før afrejse på:
Reg 9682 Konto 0000699268 eller MobilePay 73885

Tag et kig på de mange skønne Billeder fra tidligere ture her

Earlier Event: July 4
Meditativ Yoga i Idylliske Molivos
Later Event: September 12
Meditativ Yoga i Idylliske Molivos