Tilbage til Alle begivenheder

Mindful Yoga på Lesbos


  • Molivos Yogahall Molivos Lesbos, Greece (kort)



Mindful Yoga på Lesbos
12 - 19 Sept. 2021

Har du også et ønske om mere Energi, Ro og en Krop der er rar at være I ?
Så tag med Yoga instruktør Simon Jespersen, på en dybt afstressende og ressource opbyggende Yogaferie i de skønnest tænkelige omgivelser ved havet.

" Jeg kan varmt anbefale Simons yogakursus på Lesbos.
Jeg havde en meget udbytterig uge i 2016 og kom hjem med friske kræfter
og en mere smidig krop"

Jens Bengtson
 

Beskrivelse
I den maleriske by Molivos ved det Ægæiske hav, skal vi, udover at holde ferie, lave rolig, dynamisk dybtvirkende TriYoga. Med Yogaen samtidig træne dyder som nærvær, flow, accept, at lytte og mærke efter - kvaliteter de fleste glemmer i en travl hverdag.

Kombinationen af solens stråler, lyden af havet, byens hjertelige atmosfære og den gode mad tillagt effekten af den meditative yoga, muliggør oplevelsen af ro og velvære på et dybere plan.

Byen Molivos
Den idylliske middelalderby rummer både liv og ro, og emmer af venlighed, med sine krogede gader, karakteristiske stenhuse, små butikker, fine restauranter, den lille fiskerhavn, stranden ved foden af byen og ikke mindst de gæstfrie Grækere.
Læs mere om Molivos her

Konceptet
Centralt i byen ligger den karismatiske og naturligt nedkølede Yogahal. Her mødes vi morgen og eftermiddag til undervisning, resten af dagen er til fri disposition, ligesom der er indlagt en ren feriedag med tid til at restituere.

Med god tradition og mulighed for fælles udflugter, strandture og middage, og på den anden side behovet for at dyrke en indadvendt rejse og effekten af Yogaen, er du fri til selv at finde balancen mellem ene tid og socialt liv.

Indkvartering
Kursister bor på hyggelige, ofte familiedrevne pensionater og hoteller rundt i byen. Alle i gåafstand til Yogahallen. Uanset om du ønsker havet eller Yogahallen som nabo, eget køkken, at bo med andre kursister, eget hus, lejlighed, pool eller at bo autentisk Græsk, kan det lade sig gøre.

Yoga formen
Tilgangen kan beskrives som ’Mindfulness i bevægelse’, stilen kaldes TriYoga, en unik og flow orienteret form for Hatha Yoga, der på samme tid er både rolig og dynamisk. Her er præstation og asen og masen, erstattet af en accepterende tilgang, hvor vi flytter på grænserne i kroppens eget tempo, med meditation, åndedræt, nærværstræning og arbejdet med energi som centrale elementer. Men tag ikke fejl – det dybe åndedræt, nærværet i bevægelserne og det bevidste energiarbejde, har en stærkt positiv effekt på både et fysisk, energimæssigt, følelsesmæssigt, mentalt og personligt/spirituelt niveau.
Læs mere om TriYoga her

Niveau
En grundig indføring i TriYoga basisøvelser vil finde sted de første dage, hvorfra vi roligt bygger på, med støt stigende sværhedsgrader og længere flows. Hver session rummer gentagelser, men også nyt. På kurserne er der god erfaring med at rumme alt fra totalt begyndere til yogaundervisere, hvor en række hjælpemidler muliggør at øvelserne kan differentieres, så alle kan være med, uanset alder, kropsbygning og erfaring.

Hvad kan jeg forvente af ugen ?
Hen af ugen vil du opleve større kropslig frihed, og du vil blive rustet til at flyde mellem øvelserne. I kortere eller længere tid vil du opleve den ro og ’selvforglemmelse’ der kendetegner oplevelsen af flow. Det faktum at vi uden dagligdagens forstyrrelser og stress, hver dag kan fortsætte Yoga-arbejdet hvor vi slap, flytter mere end de fleste kan forestille sig. Læg dertil effekten af solen, glade menneskers påvirkning, byens særlige atmosfære og lyden af havet, og så har du opskriften på hvorfor alle forlader øen med en stærkere og blødere krop, nogle smertefri og mange med ny visdom, inspiration og værktøjer til at genvinde retning og balance i livet derhjemme.

Personlig udvikling
Kursets udgangspunkt er arbejdet med krop og åndedræt.
Kroppens visdom kan samtidig være et oplagt udgangspunkt for et arbejde med følelsesmæssige eller mentale problemstillinger. Refleksion, meditation, universel visdom og Yogafilosofi vil derfor i nogen grad også indgå i undervisningen. Ligesom med Yogaøvelserne, styrer du selv hvor dybt du vil gå ind i disse emner.

Underviser på Kurset
Simon er en erfaren, internationalt certificeret Yoga instruktør, med en rolig og tillidsvækkende stemme og god sans for timing samt elevernes formåen og velbefindende. Han er medstifter af TriYogaKbh og er kommet på Lesbos flere gange årligt siden 2006 ... Læs mere om Simon her

"Til stadighed oplever jeg nye dimensioner i Simons formidling af yogaen, som er båret af indsigt og ro - og med en fin sans for nærvær i rummet, der giver det skønneste flow"
Anne Windfeldt
Flere anmeldelser her

Rejsen
Kurset passer perfekt med Apollos afgang fra København Søndag kl. 06:00 hjemme Søndagen efter kl. 13:10. Når du lander, kan du tage en komfortabel minibus, der på en god time, tager dig og andre fra holdet, over den smukke ø til Molivos.
Det er også muligt at tage rutefly fra Billund eller København over Athen og videre til Lesbos med fly, eller den smukke sejltur med færge.
Flyver du med Apollo og bestiller inden 30/6, kan du få returbiletten til særpris 2498,. inklusiv baggage (værdi kr. 250,-) ved at ringe til Apollo Grupperejser og henvise til kurset. Tlf . 70214455

Hotel & Pension
Overnatning vælger du selv fra en lang række hoteller og pensionater i byen, og betaler ved afrejse. Jeg sender gerne min personlige liste af anbefalelsværdige steder, og hjælper med at finde den løsning der passer dig.
Et eksempel er dette hyggelige, og rolige pensionat med havudsigt, som koster ca kr. 1300,- for et eneværelse eller ca. kr. 900,- for et delt dobbeltværelse, hvis du henviser til kurset når du booker.

Priser udspecificeret
Yoga kurset : 2500,- (betales adskilt)
Fly m Apollo : 2498,- (hvis du booker senest 30/6 - herefter forventes priserne højere, og du risikerer at der er udsolgt)
Bussen til & fra Lufthavnen : 40€/ca kr 300,- (betales direkte til chaufføren)
Priseksempel pensionat : The schoolmistress with the Golden Eyes
Delt dobbeltværelse = 122,5€/ca kr. 900,-
Eneværelse = 175€/ca kr. 1300,-

Priseksempel i alt
Delt dobbeltværelse + Fly, Bus & Pension i alt : 6198,-
Enkeltværelse + Fly, Bus & Pension: i alt 6598,-

Booking & Spørgsmål
Ring eller sms mig på +45 26182670 eller send en mail til simon@triyogakbh.dk
Du sikrer dig en plads på kurset ved indbetaling af depositum kr. 1000,-
(Beløbet ikke refunderbart, med mindre kurset aflyses eller særlige forhold ang Covid 19 træder i kraft, som du kan læse om herunder)
Restbeløbet bedes betalt senest 1/8 på :

Booking Fly
Send en mail til grupperejser@apollorejser.dk med overskriften :
‘Yogarejse Lesbos med Simon’.
Oplys : Navn (som på pas) adresse, postnummer, mobil nr, mailadres samt fødselsdato.
Depositum kr. 1400,- skal være Apollo i hænde senest 2 uger fra bestilling.
Ekstra : Mad på flyet kr. 170,- t/r. Afbestillingsforsikring kr. 228,-. Rejseforsikring Gouda kr. 320,-
Tlf Apollo grupperejser : 7021 4455

Betaling Yoga
Reg 9682 Konto 0000699268 eller MobilePay 73885

Covid 19
Jeg har før gennemført kurser med gældende afstandskrav, udluftning og høj hygiejne, og agter at gennemføre kurset efter myndighedernes krav og anbefalinger.
Deltagere forventes vacineret, eller symptomfri og testet umiddelbart inden afrejse.
Har du fået Covid 19 og kan fremvise en positiv test, bliver du naturligvis hjemme og kursus delen tilbagebetales.
Ved afrejsetidspunktet kan der være særlige krav for indrejse.
Vi afventer myndighedernes udmelinger indtil vi nærmer os.
Læs evt om aktuelle indrejsekrav her .

Aflysning
Skulle kurset mod forventning blive aflyst refunderes det fulde kursusbeløb.
Apollo rejser refunderer det fulde beløb hvis myndighederne fraråder rejse til området.
Flybiletten er ikke en del af kurset og kan ikke refunderes hvis kurset aflyses.

Rejsegarantifonden
Arrangementet betragtes af rejsegarantifonden som et sammensat rejseprodukt, men du køber kursus, indkvartering og rejsen separat.. ​Yogaferier.dk er imidlertid ikke registreret i Rejsegarantifonden og ‘pakken’ er derved ikke omfattet af fondens dækning ved evt. konkurs. Flybiletten hos fx Apollo rejser er imidlertid dækket af rejsegarantifonden, og hoteller betales først ved afrejse.

Flere Billeder
Tag et kig på de mange skønne Billeder fra tidligere ture her

Tidligere begivenhed: 4. juni
Mindful Yoga weekend Rørvig
Senere begivenhed: 8. april
Mindful Yoga weekend Rørvig